Prezentare generala

Dragi colegi,
Este un moment deosebit, plin de entuziasm și nerabdare, când vă spunem cu mare bucurie „Bine ați venit!” la cea de-a treia ediție a GastroForum Constanța!

Această Conferință a fost creată dintr-un vis și din pasiunea noastră pentru profesia medicală extraordinară pe care o avem. Astazi, ea a devenit nu doar o tradiție, ci și un loc de reîntâlnire, un forum pentru împărtășirea experiențelor noastre și un spațiu prietenos unde putem construi amintiri de neuitat.

Pentru noi, această Conferință are o semnificație deosebită. Suntem hotărâți să contribuim la consolidarea viitorului gastroenterologiei românești, iar începând cu acest an, ne bucurăm să avem alături de noi în acest demers Grupul Tinerilor Gastroenterologi. Cu ajutorul lor, ne propunem să sprijinim dezvoltarea networking-ului profesional, să le oferim tinerilor oportunitatea de a învăța de la experți în domeniu si astfel să contribuim la dezvoltarea și promovarea noii generații de profesioniști în domeniul medical.

Ca în fiecare an vom începe cu un curs pre-conferință în endoscopie si o sesiune hands-on. Programul primei zile va continua cu sesiuni dedicate direct pacienților, dovedind astfel angajamentul nostru de a face medicina mai accesibilă și mai ușor de înțeles pentru toată lumea.

Programul științific pe care l-am pregătit pentru această ediție este echilibrat, combinând informații medicale de vârf cu elemente practice și de interactivitate.

Într-una dintre sesiuni, veți avea ocazia să asistați la un concurs “ The Great Friendlyimpics” în care trei echipe, fiecare formată din tineri medici rezidenți sub îndrumarea unui medic specialist experimentat, vor concura împărtășind din experiența lor, din soluțiile inovative găsite, din abordările pline de creativitate și empatie.

Vă invităm, așadar, să fiți alături de noi în aceste patru zile pline de oportunități. Sperăm că veți profita la maxim de acest eveniment pentru a socializa, pentru a vă bucura de întâlnirea cu colegi și mentori de excepție, și pentru a vă îmbogăți experiența și cunoștințele în domeniul gastroenterologiei.

În numele echipei noastre, vă mulțumesc pentru participarea dumneavoastră și vă așteptăm cu inima deschisă în Constanța pentru încă o ediție memorabilă a GastroForum-ului!

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în Mamaia!

Prof. Univ. Dr. Eugen Dumitru
Președintele Conferinței GastroForum Constanța